Marina Lancheros Beach House / Giovanni Schettini Arquitectos

first_img Year:  ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/952849/marina-lancheros-beach-house-giovanni-schettini-arquitectos Clipboard Photographs:  Renzo Rebagliati Manufacturers Brands with products used in this architecture project Photographs ArchDaily Projects Peru Manufacturers: AutoDesk, Trimble “COPY” Marina Lancheros Beach House / Giovanni Schettini ArquitectosSave this projectSaveMarina Lancheros Beach House / Giovanni Schettini Arquitectos Architects: Giovanni Schettini Arquitectos Area Area of this architecture project Houses Area:  1100 m² Year Completion year of this architecture project “COPY” 2019 Lead Architect: CopyHouses•Ancón, Peru ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/952849/marina-lancheros-beach-house-giovanni-schettini-arquitectos Clipboard Engineering:PrismaLandscape:Sallqa JardinesConsultants:Trazzo IluminacionCollaborators:Baum StudioCity:AncónCountry:PeruMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Renzo RebagliatiRecommended ProductsDoorsLibartVertical Retracting Doors – Panora ViewResidential ApplicationsULMA Architectural SolutionsAir Facade Panels in Fonsanta RestaurationWoodGustafsWood Veneered Wall & Ceiling PanelsWindowsOTTOSTUMM | MOGSWindow Systems – BronzoFinestra B40Text description provided by the architects. This project is located on a Nautical Condominium of Lima North – Peru. The owners of the house choose a very challenging site to built it, on a foot of a cliff in front of the Pacific Ocean!!Save this picture!© Renzo RebagliatiSave this picture!First LevelSave this picture!© Renzo RebagliatiThe main requirement was to have all the spaces with a view, that’s why it was design on 6 levels from the street above to the pier in the sea. All this levels where connected in between by stairs, elevator and a cable car. The stairs and the elevator to communicate the interior spaces and the cable car to get to the pier from the main terrace.Save this picture!© Renzo RebagliatiThe first thing you see, on the first floor, as soon as you get into the house is an open space (patio) with a perfect view of what you will going to experience on this place. As soon as you start descending more open spaces welcome the visitor surrounded of green all around. On the second level there’s a library and a game room. On the third, the private area composed by the main room, two secondary rooms and a family room just for the owners.Save this picture!© Renzo RebagliatiThe third level is only for social with a big indoor dinning-living-bar with 3.80m height, opened through a perfect scenery of all Ancon Bay. This image is remarkable, there’s no other view like this! The terrace ceiling continues from the inside all through the outside helping the view perspective. Outside there’s an endless pool with a jacuzzi at a side. Save this picture!© Renzo RebagliatiFrom this floor you can access the pier with a cable car or stone stairs. This is a complete experience also; it feels like being in the Mediterranean, the concept of the condominium by the way!  There’s another level just for guests below the social one. All these spatial and surroundings feelings were complemented with the material used inside, white natural pigments for walls and ceilings clear travertine and shihuahuaco wood (Peruvian amazon wood).Save this picture!© Renzo RebagliatiProject gallerySee allShow lessEscola Estadual Jardim Romano / H+F ArquitetosSelected ProjectsA Brief History of Brutalism at the BarbicanLecture Series Share Marina Lancheros Beach House / Giovanni Schettini Arquitectos CopyAbout this officeGiovanni Schettini ArquitectosOfficeFollowProductConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesAncónPeruPublished on December 11, 2020Cite: “Marina Lancheros Beach House / Giovanni Schettini Arquitectos” 11 Dec 2020. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogSinkshansgroheBathroom Mixers – LogisVinyl Walls3MExterior Vinyl Finish – DI-NOC™ StonePartitionsSkyfoldWhere to Increase Flexibility in SchoolsTiles / Mosaic / GresiteCupa PizarrasVentilated Facade – CUPACLAD UprightGlassLAMILUXGlass Roof PR60ConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMSkylightsVELUX CommercialAtrium Longlight Skylights in ExperimentariumMetal PanelsLorin IndustriesAnodized Aluminum – Copper FinishesStonesFranken-SchotterWall Covering & CladdingWindowsRabel Aluminium SystemsMinimal Casement Windows – Rabel 8400 Slim Super Thermal PlusSwingsStudio StirlingHanging Chair – BasketWallcovering / CladdingArrigoni WoodsWood Cladding – AcousticMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Giovanni Schettini Save this picture!© Renzo Rebagliati+ 33Curated by Matheus Pereira Sharelast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *